• Nyheter

Mer än bara en Egenkontroll - ISO 9001

Förenkla ditt ISO-arbete med hjälp av PlanTrail guidande arbetsflöden

Tack vare det helhetstänk som genomsyrat framtagandet av våra guidande arbetsflöden så kommer så mycket med på köpet när du använder PlanTrail för just din typ av arbetsuppgifter. Vi har säkrat upp massor av saker som ofta hamnar mellan stolarna i genomförandet av en entreprenad för tex. brandskydd. När du har testat Projektledningsverktyg och gjort egna moduler eller formulär till din egenkontroll i en plattform som egentligen är till för att logga tid och material, så inser du att det kommer upp en hel drös med önskemål för att kunna säkra upp din verksamhet.

Våra användare i Brandtätningsmodulen har idag kommit längst med arbetsflöden och tack vare det noga utarbetade flödet för alla inblandade så säkrar vi upp att du uppfyller många av kraven i ISO 9001:2015.
Hela vägen från kapitel 8.5 "Framställning av produkter och tjänster", via identifikation av levererade produkter och aktiviteter efter leverans är uppsäkrade och ni kan enkelt säga att ni följer ISO på dessa punkter.
Sen har vi givetvis styrandet med frisläppning av produkter och avvikande processresultat, eller "gul & orange flagga" som vi enkelt lagt upp detta i PlanTrails verksamhetsverktyg.

Tänk att du med en färgglad flagga på en pdf-ritning kan ha full kontroll på underentreprenörer och kvalitétssäkra, och detta i en vanlig telefon.
Undrar du vad PlanTrail kan säkra upp för dig i ditt ISO-arbete? Vi är redo att lyssna på dina utmaningar, hör av dig!

Läs också Dont miss

Nyttja hela er kapacitet

Nyttja hela er kapacitet

Om vi fick jobba med vår fulla kapacitet skulle vi chocka oss själva. Thomas Edison visste det redan, och vi har nu en uppsjö av skarpa case som deklarerat just detta.

Läs mer
Innovativt & Spektakulärt

Innovativt & Spektakulärt

PlanTrail är det första systemet som når hela vägen ut i alla organisationer. Det är inte bara arbetsledare, chefer och teamledare som är inkluderade i plattformen, utan hela vägen ner till underentreprenörens installatör och göra hens färdigheter och åtgärder synliga hela vägen till fastighetsägarens diagram. 

Läs mer
Alla rättigheter © PlanTrail AB

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!