Fireseal Pro™
Brandtätning


Proffesionellt verktyg för moderna företag.
Denna modul gör din verksamhet till ett väloljat maskineri.

  • Guidande arbetsflöde för nya montörer & UE
  • Snabbflöde för erfarna montörer
  • Extra kvalitétssteg för verifiering av arbetet
  • Offertläge med möjlighet att ropa av
  • Produktblad, monteringsanvisningar
  • Unika professionella rapporter
  • Veckostatistik på mail för produktionen
  • Ingen bindningstid

Brandtätningsmodulen

Med PlanTrail’s ramverk och metodiken i Fireseal Pro kan du snabbt ersätta befintligt egenkontrollsystem och ta ditt företag till nästa nivå. Fireseal Pro är framtagen med syftet att säkra upp egenkontrollen för 1000-tals brandtätningar på 100-tals projekt och ha allt samlat i din ficka.
Brandtätningsmodulen är vår mest beprövade och har nu använts i över 800 projekt med 120,000 brandtätningar loggade.

Ett gediget utvecklingsarbete

Utvecklingen med brandtätningsmodulen har skett tillsammans med Branschorganisationer, brandkonsulter, byggföretag, underentreprenörer, montörer, tillverkare och verksamhetskonsulter inom kvalitét och miljö. Att ta fram det bästa möjliga verktyg för brandtätningsverksamhet har skett med stor noggrannhet och med fokus på att du, med så lite tid som möjligt i appen, kunna ta fram en enastående dokumentation.

Mer än bara Egenkontroll

Dokumentation och egenkontroll sker av bara farten, dessutom finns massor av andra funktioner såsom hinder-rapportering, avvikelser, offert, ÄTA och ett avancerat rättighetssystem. Till en början ser man färgglada flaggor på en ritning, men efter du genomfört ett helt projekt inser man storheten i systemet och man förvånas över den friktionsfria delen i ditt dagliga jobb som handlat om att ta fram produktblad, komplettera KMA-pärmen, missade tätningar, planering och uppföljning av fakturerbara arbeten.

Traditionell egenkontroll utförs ofta av en arbetsledare som i slutet av dagen kommer till projektet och går runt med en pärm och en ritning för att märka upp alla brandtätningar som utförst under dagen av alla montörer. Det kan vara så att en av montörerna är ansvariga för detta också, och på samma sätt släpper sina verktyg i slutet av dagen för att göra egenkontrollen för arbetsteamet.

PlanTrails modul för brandtätning är optimerad för att locka till produktion, högre estetisk prestanda och att ge organisationen bättre kontroll. Med alla de stegen som finns i vårt guidande arbetsflöde så får man med en massiv tidsbesparing och således blir du mer attraktiv hos kunderna eftersom ni presterar mer för samma peng. Se vår graf nedan som visar skillnaden på före och efter PlanTrail är implementerat.

Foton på varje tätning

Journalförda åtgärder för enkelt spårning

Man ska vara rädd om sin arbetstid.

Med extrem noggrannhet i vårt utvecklingsarbete och enastående optimeringar i klickvägarna kan du känna dig trygg med PlanTrail!

Varken kunden eller brandtätningsfirman själv, vill inte ha dyra montörer som står och klickar i ett system hela dagarna, utan det ska gå fort och smidigt, samtidigt som vi ska säkra upp ovärderlig information ifrån installationstillfället.

Grafik

Här ser ni grafen på när vi och våra användare testat olika varianter av egenkontroll i olika system. Notera att det endast tar 31,9 sek för en brandtätningsfirma att notera en tätning, och denna innefattar också sammanställning i egenkontrollrapport, vilket de andra systemen inte gör.
Notera även att detta är faktisk data ifrån 100,000 kontrollpunkter på alla olika användare, och några av dessa kontrollpunkter påbörjades en fredag och slutfördes en måndag, så det är riktiga siffor man ser i diagrammet.

Vad kostar saker egentligen?

Det spelar egentligen inte någon roll vad ett system kostar i rena utgifter, vilket kan vara svårt att ta till sig förstås, Men det man ska titta på är den tiden som krävs för att utföra arbetsuppgiften som verktyget är ämnat för.
Papper opch penna är det mest kostnadsdrivande ett företag kan hålla på med, och det är även det mest riskfyllda. Vem har inte varit med om att egenkontrollpärmen försvunnit och man behöver göra om allt arbete för att entreprenaden ska bli godkänd.

Jämför kostnad med utgift

Villfarelsen att ett verktyg där man loggar timmar och material ska kunna fungera som en kostnadseffektiv och högkvalitativt verktyg för egenkontroll är mycket utbrett. Likväl de appar som används där ute idag som är otroligt flexibla, där du själv får sätta ihop ditt eget formulär för brandtätning, uppfyller garanterat inte branschstandard eller kommer heller inte bli någon sådan.
PlanTrail har under många år gjort djupintervjuer med alla aktörer och organisationer för att säkra upp det som krävs för en egenkontroll värd namnet. Dessutom, trots kostnaden för systemet, så är vi billigast av alla. Denna graf visar att vi nått vårt mål, att ge dig en superkraft att på snabbaste sätt få fram marknadens bästa egenkontroll!

Gör som många av våra PlanTrail-användare – Kombinera din modul för brandtätning med fler proffessionellt framtagna specialverktyg

sv_SESvenska