Som en av de sista branscherna har Byggsektorn blivit introducerade för digitaliseringen. Först stora fina plattformar för konsulter, projektörer och byggledning, men sedan för projektledare och arbetsledare med verktyg för att hålla koll på siffor, tider och material.

Nu kommer apparna, och vi ser hur IT-konsulter försett branschen med verktyg som når en bit, men inte hela vägen fram och inkluderar alla i företagen.

Nackdelen är även att stora produktföretag låser in entreprenörer i sina system, som varken har API eller möjlighet att få ut data i strukturerad väg för att dra nytta av digitaliseringen. Kort och gott, vi har fått bort en hel del pappersarbete, men absolut inte alla pärmar.

Fireseal Pro var vår första produkt som vi tog ett steg längre än vad branschen sett tidigare. Men hjälp av en expertgrupp fick vi in ofantligt mycket mer aspekter och kortade av värdekedjan, och kunde erbjuda ett helt nytt sätt att arbeta. Det är inte bara glada flaggor på en ritning, det är en hel metodik. Inspirerande, enkel och kvalitetshöjande!
Dessutom får du ut all information i rapporter, eller via API till ditt affärssystem eller intranet.

När du väljer IT-system, App, Plattform till ditt företag, så se till att all information går att använda för alla inblandade, nu och i framtiden. En djup flexibel struktur som guidar både dig och alla aktörer till att bygga en solid och bred informationsbank till fastighetens drift och underhåll. Inte bara en app som du använder tillfälligt vid skyddsronder eller besiktning, för det har inte gjort större nytta än att spara ett par A4 vid byggfasen.
Var rädd om din tid, leverera kvalitét på riktigt!